Un loc special..

Intr.un moment lipsit de inspiratie si creativitate.... un loc retras.. departe de ochii lumii.. un loc linistit.. si foarte rece, ..poate trezi ganduri..si emotii.. poate rezolva probleme..sau distruge mintea.. un loc care vrea sa spuna o poveste,..dar nimeni nu asculta..... un loc perfect pentru un moment de ragaz..si pentru stropul de creatie de care avem nevoie cu totii atat de mult!!Avem nevoie de asta pentru noi... pentru cei din jur.

..Cu putina imaginatie.. poti face o fiinta fercita... sau poti distruge multe altele... poti sa alini durerea... sau sa o accentuezi... poti visa la ceva maret sau poti sa decazi,... toate acestea fiind alegeri pe care le facem zilnic, intentionat...sau din neglijenta, dar care afecteaza foarte mult persoanele din jur.. de obicei pe cele dragi!!..


Locul acela te face sa privesti lumea diferit..te impinge sa visezi..te face sa crezi in tine..te invata sa te bucuri de lucrurile mici.. si cel mai important te motiveaza sa cunosti mai mult! ...te duce intr.o stare in care parca iti iei mintea in maini...si incepi s.o cercetezi... si observi ca nu e de ajuns.. si e nevoie de mai mult..si mai mult!! pana cand intr.un final.. iti vin unele idei..pe moment.. si iti dai seama ca poti face lumea din jurul tau mai buna!.... nu direct...ci prin lucrurile marunte care le faci...care mai smulg care un zambet de pe fetele oamenilor tristi.. care scufundati in rutina zilnica... parca uita sa zambeasca!!
Un singur zambet venit din inima e de ajuns.. te implineste mai mult decat o lauda spusa de dragul amabilitatii!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu